Mimořádné prohlášeni ruského Generálního štábu o situaci v Sýrii od 21.3.2016

gsrf

Mluvčí ruských vojenských sil v Sýrii informuje o tom, že americká strana zdržuje uzavření dohody o dodržování a kontrole příměří v Sýrii. V důsledku toho stále probíhají boje a umírají civilisté. Ruská strana deklaruje svoji připravenost aktivně prosazovat příměří a komunikovat se všemi zúčastněnými stranami.

6 Komentářů k Mimořádné prohlášeni ruského Generálního štábu o situaci v Sýrii od 21.3.2016

1. Čech napsal:

Co čekat od zákeřných a záludných svi-í.

2. martin bareš napsal:

američani, kteří jsou od malička vychováváni v „Yes, you can“, nikdy nepochopí, že to může a musí být jinak.

A svět na to doplatí, pro naši nenažranost a praseckou lhostejnost.

3. jan napsal:

Už jsem chtěl napsat do Kremlu depeši,ať bez upozornění,okamžitě bombardují pozice,uskupení a hlavně mozkové centrum IS.Potrestat IS,za bombové atentáty v Bruselu.Nějaké dohody,smlouvy s USA jsou zbytečné,stejně je nedodržují.

4. Andy napsal:

SSA nemají zájem na urovnání a vyřešení siutace v Sýrii. Kromě toho prosakují informace o opětovném otevření konfliktu na Donbase v květnu.

5. Jaris napsal:

US ovladaji zidi. Ti to meli pekne domluveno s Izraelem a jaky bajecny profit z toho meli! Ted ty Golanske vysiny, plne ropy. Ve dne v noci si zidaci okousavali nehty, aby byly jejich! A ted se najednou objevi zase ten rusky Vana a zkrizi jim plany vynucenym primerim! Tak zase zidaci vymysleji dalsi zlocinne plany jak poskodit Rusko. Aspon ty sankce , kdyz uz nic jineho vymysleji zidovsti paraziti! Cert, aby je vzal!