Prohlášení DSZ s nabídkou občanům a spolkům pro podzimní komunální volby

50000000Demokratická strana zelených /DSZ/ se rozhodla nabídnout občanům, spolkům, organizacím, iniciativám nebo jen skupinám občanů možnost kandidovat do místních a městských zastupitelstev, a to jako nezávislý kandidát či nezávislá kandidátka, resp. nezávislí kandidáti. DSZ kandiduje v podzimních komunálních volbách společně s nezávislými kandidáty jako sdružení politické strany a nezávislých kandidátů – sdružení DSZ a NK.

DSZ oslovuje s touto nabídkou zejména občany a spolky, kteří se starají o zvířata a o přírodu, protože má zájem na tom, aby byl tento jejich hlas slyšet i na radnicích a mohla se tak lépe a efektivněji prosazovat pomoc zvířatům a přírodě. Pokud by se jednotlivec či spolek snažil kandidovat sám, je to pro něj hodně komplikované a ve větších městech doslova neuskutečnitelné s ohledem na volební zákon, kdy je nutná petice a musí se zajistit minimálně 7% podpisů ze všech obyvatel města s trvalým pobytem. Např. v Plzni by se tak jedná o skoro 12 tisíc podpisů a v Praze dokonce o cca 91 tisíc podpisů. Což je podle DSZ diskriminační a brání občanům v aktivním volebním právu.

DSZ proto nabízí pomoc s tím, že budou moci kandidovat občané či spolky pod jejicj hlavičkou, ale jako nezávislí kandidáti a nebudou muset řešit nesmyslná a odrazující nařízení a podmínky, které je od zapojení se do veřejného života, resp. komunální politiky jenom odrazují a mnohdy jim kandidaturu i znemožňují. DSZ dává všem také možnost zvolit si název kandidátky podle svého rozhodnutí, např. název svého spolku či sdružení, popř. jaký budou sami chtít. Takže mohou kandidovat třeba pod názvem Ochránci zvířat, Za práva zvířat, Lepší život pro zvířata, Zvíře není věc, Pomoc zvířatům a přírodě, apod. Pokud se podaří sehnat dostatek lidí z řad ochránců zvířat nebo jen z lidí, kterým není lhostejné, jak se zachází se zvířaty a přírodou, tak je velká šance na úspěch, resp. že se někdo do zastupitelstva dostane a bude moci hájit a prosazovat pomoc zvířatům (zejména pejskům a kočičkám, ale i ostatním živočichům) a přírodě (parky a zeleň) přímo na radnici.

DSZ má hlavní priority svého programu: ochrana přírody, zvířat, životního prostředí a kulturního dědictví. Je stranou s celorepublikovou působností a podat kandidátní listiny do zastupitelstev měst a obcí může tedy ve všech obcích a městech v rámci celé ČR.

Řídící výbor DSZ

V Domažlicích 27. 7. 2018

***

Zdroj: www.dsz321.webnode.cz/news/prohlaseni-dsz-s-nabidkou-obcanum-a-spolkum-pro-podzimni-komunalni-volby

38 Komentářů k Prohlášení DSZ s nabídkou občanům a spolkům pro podzimní komunální volby

1. HVzV? napsal:

DOVOLUJEME SI POZVAT STRANU DSZ K DISKUSI SE SPOLEČNOSTI VOLIČŮ

práve tady pod článkem DSZ na webu NWOO pokud má o voliče opravdu zájem.Domníváme se,že můžeme váš program obohatit protože jistě vite,že

DEMOKRACIE JE DISKUSE A JSME ZVĚDAVI ZDA O NI A OBČANY MÁTE TAK JAK PÍŠETE ZÁJEM.

2. Rocco napsal:

Pozdě, DSZ. Vždyť kandidátní listiny se podávají nejpozději zítra, 31. 7. do 16 hodin. :-(

PANE ROCCO POKUD OSLOVUJETE NAŠI STŘECHOVOU SPOLEČNOST OSV

tak vás upozornujeme,že OSV je nepolitická a proto může být jedině jako poradni pro ty politické útvary,které budou stát o zvoleni a maji opravdu zájem o voliče a jejich přáni a návrhy.
      Můžeme zkusit tyto politické útvary oslovit a sdělit jim co je zapotřebi,pokud o to budou stát a budou chtít být námi voliči voleni.
      Jinak nevime ROCCO co vašim vzkazem myslite.

3. Krokodýl napsal:

Táhněte všichni „tzv zelení do“…Bursík a jeho Kačenka Mrkvička vás dostatečně zprofanovali,bando ekoteroristů.

• KRTECEK napsal:

Pan Krokodyl tomu dal ránu no ni?

• jan nowak napsal:

Gdyž kal.hoty nemaj kapsy tak si kup.te Klokana..
        .. á newotrawuj-te Čápa & spol.. s.r.o no ni ?

Práwě ssem se zwrátil od Honga – montowa-li sme klimošku ( za 10.000 ,- )
        bo tekla , w těh-le Australskejch wedrech ww w krámu už i Čokoláda..
        Na waření ( za 29,90 ,- .. tu já rád ).
        Hongowá ta-ky.. a pak ssem jel do Makra & powid-lo se mi wpašowatt do do-
        dáku i swuj nákup – 3 litry Fernetu , 20 litrů octa & 5x Ruský rybičky
        .. do mýho tajný-ho Postapo sskladu w Praze 5 – Jánošíkowa 18.. psč
        neřeknu : /

Zítra je~du do Sapy pro wajnos.. a ééé .. nacpu do Clia 650 Litrů / á 7 ,-
        .. do zatáčky mus.lim ale opatrně .. bo TO ne-ni Hongůw busík tag
        Abych sse náhodou NEPŘEWRÁTIL : o

ps : jau jau – sou TO wši-chni Ekoteroristi !

• jan nowak napsal:

2ps : Rocco , nejsi Rocco Siffredi ?

Michala

EL COMANDANTE,DOZVIDÁME SE,ŽE PLUKOVNIK WIKINGER

pověřil pana KRTECKA nesmirně těžkým úkolem a sice zkoumat jak je možné,že Češi trpí nesmirným nedostatkem solidarity a nesoudržnosti a jak zkusit té nestoudné nesolidaritě učiniti přítrž.
          Už i vidime prvni výsledky.
          Stejný článek jako je tento byl na jinak málo nervoznim webu NR a pan Krtecek tam rozproudil šilenou diskusi k věci a pozor BEZ JAKÉKOLI NADÁVKY Ta byla tak divoká výkonná,že admin ztratil nervy maznul ho NEČEKANĚ rychle CELÝ hned po několika pekelných diskuznich přispěvcich ,které očividně tamni vedeni,které prý chce taky jako solidaritu rozzuřilo do běla!
          Tím se může chlubit málokdo.
          Tady samozřejmě pan Krtecek zažil prvni vymazáváni a neni divu,že je na to zvyklý.
          Našemu podzemnimu výzkumnikovi a prvnimu autorovi kostry Národniho programu občanů voličů panu KRTECKOVI přejeme ostrý rypáček,když už ted je ten brzy nesmrtelný národni hrdina ČR a uvidime co se bude dít dál,zda se ho čápi leknou!

4. HVzV? napsal:

MAME TU HNED PRVNI VYZKUMNI ZPRÁVU OD PANA KTRECKA TÝKAJICI SE

H systému,kde zlý režim chce obrat chudé majitele domečků,kteři si je zaplatili prý až třikrát.
    Od zabaveni jejich majetku nařizeném soudem je může snad zachránit jedině solidarita.

Proč se však objevily komentáře,typu „dobře jim tak ať platí na ty vily počtvrté maji peněz dost“.
    Je to prý tím,že majitelé,kteři maji být soudně vystěhováni patři k dobře situovaným tzv SLUNIČKÁŘŮM,kterí maji peněz ze své činnosti prý dost a smáli se nejednou lidem v exekucich,že si to zavinili sami.

TED DOSTALI SAMI SYSTÉMOVOU RÁNU A UVIDIME,JAK SE BUDOU ZACHRANOVAT SVOU PRÝ SLUNIČKÁŘSKOU SOLIDARITOU DÁL.
    Upozornujeme ctěné publikum,že naše střechová nepolitická Společnost OSV BOJUJE JAKO JEDINÁ ZA zájmy voličstva a občanstva viz požadavek té brožury nahoře!
    Co myslíte je to pravda nebo ne?

CEHO SE ČÁPI VELICE BOJI JE ZAJIMAVÉ,BOJI SE,ŽE UŽ NEDOSTANOU

hlasy voličů zdarma,ale jsou vyzváni právě jimi,aby napsali brožuru s podivným názvem,který je rozzuřuje prý do běla tady je ten skrytý prvni bod Národniho programu jako prima výcuc

CO JE TO SOCIÁLNĚ EKOÉLOGICKÝ TRŽNI HOSPODÁŘSKÝ PROGRAM A JAK HO NAŠE STRANA ČI HNUTI MŮŽE S POMOCI VAŠI SOLIDARITY A SOCIÁLNIHO STÁTU ZAVÉST DO JINAK ZUBOŽOVANÉ ČR.

Tedy překlad jak odstranit kapitalismus BEZ přivlastků,který je odrůdou gangsterismu a ne že ne ANO!
      Ten totiž bude jinak dále rabovat BEZ maqntinelů domorodce ČR tak,že je umoři k smrti nebo co,nebo jak!

Čist TO ce-lý nebudu El Komandante.. bo je to moc Dlouhý.. a o Há-systemě
        .. dobře jim .tak , asi : p
        Akce – domečky zza 1/2 !!!!
        .. dáááj-te mi dwááá : QQ

Sstáčí len jedéén.. Sůůšenky Lená : ))

ps : KRTe ww wečer , až bu-dou w U.S.A. wši-chni nicky chrnět
        .. na ně www wlítnu – kapscha nekapscha !

Čéékuj-te ROBOTI mo-ji podwečerní relaci na NR..

Micha Lea & nick HOLONULU

• niSas napsal:

No já myslím, že esli sou tam naše dcery a naši synové od naší mámy, tak na 1ha mají nárok bezplatně. H-systém si ty krabice může na své náklady odvézt a pozemek uvést do původního stavu a za penále, jako za urážku na cti, vrátí co bylo ukradeno. Papaláši a pravnící, co v tem mají prsty mají nárok na slevu 5% na montérky, krumpáče a lopaty a mají nárok na dodržení pracovní doby 8h v akci Z tak dlouho dokud neuvedou své zločiny dle za-kona o kulturních památkách pod vedením lidové slovesnosti krajinu do našich kulturních reálií. Zeman a Klaus se svými kočárníky by mohli práce řídit na místě a můžou svým věrným stavebníkům roznášet svačiny. Pražácká náplava, co tam jen jezdila přespávat a vysrávat ať si zažádá o byty u svých „zaměstnavatelů“ v Prahe, že místní z jejich kapitalistické práce mají beztak howno.

• proud napsal:

:-))))))))))))))))))))))))))))))),dobre napsany:-)))))))))))))))) Akorat prestan s tim svym hektarem,protoze to ma bejt naprosta samozrejmost,ze nam vsem patri nase zeme! :-).Podle me bysme ji meli tak obhospodarovat aby na jedny strane vzkvetala(priroda) a na druhy nas delala maximalne mozne sobestacnejma a aby se to spolu netlouklo.

• niSas napsal:

No, proude, řeknu to eště takhle. Já seru na tvoje ideologické řeči, já si chcu ten podíl přepočítat, páč vím, že gdyž to nebudu já a ostatní synové a dcery od naší mámy, tak to budou zase počítat zmrdi a odkundesové s celou plejádou podmínek a vyjímek. A zůstanu áryjským slovanem. Huba by mě upadla, gydybych jen na chvíli přemýšlel, že bych se chtěl stát mordechujcem či rovnou židem. Ve snu by mě nenapadlo kvůlivá výhodám měnit národnost.

• proud napsal:

Klidne na ne ser,ale bud vlastencem,ja ti zase seru na usranej hektar ;-)

• proud napsal:

Kolik ze ma nase pidikolonie hektaru? To je vic jak zasranej jeden!

• niSas napsal:

Ty chceš ovce na provázku, či na prádelní šňůže. Vlastenece vodit na provázku nelze. Musíš si vybrat, ale ve tvém případě a podobných, nezbyde než takové do toho rovnou rypákem namočit. jINAK NEPŘESETANOU KVÁKAT O JAKÉMSI SPOLEČNÉM POŘADNÍKU, KEREJ BUDE ŘÍDIT VYKVÁKANÁ LŮZA.

• proud napsal:

„vykvakana luza“ ma mnohem vetsi cenu nez ten zbytek.

• niSas napsal:

Gdybys chápal sdělované, dalo by se s tebou víc vyprat.

• proud napsal:

Jinak nevim o jakym poradniku to mluvis……….je videt jak jsi v pici,system na tobe rajtuje a dela si s tebou co chce.Porad shanis nejakej majetek,a rozdelujes,na velkou kundu ti je,zaklepes backorama a pujdes s hovnem od valu jako kazdej,lidi si nebudou rikat cos mel,ale cos dokazal,nebo po tobe pes nestekne,ale taky proc ne,zijes hlavne pro sebe,ale kdybys to umel,budes pro sebe ale lidi te budou mit radi pac skrz tebe budou mit i oni,nebavim se o zasrany mesicni almuzne kterou platis vlastnim zivotem……………………

• proud napsal:

Nauc se vyjadrovat jasne a budu chapat……….

• niSas napsal:

Gdyž si jednoho dne uvědomíš, že všechno co víš a všechno na čem jako logicky stavíš jsou převrácené a olhané kecy, uleví se ti. Zatím ti padají jablka na hlavu a ty z teho máš akorát prdel. Muheeeee

• proud napsal:

Stejny muzu tvrdit ja o tvejch,a? Cemu to komu pomuze a jak?………Tys doted jeste nepochopil co vlastne chci:-))))

• niSas napsal:

Tak to jednou napiš! Seš jak nowak, ale on alespoň pirátům řek, že je Korálův bratranec? Muheeeee

• proud napsal:

Uz jsem to napsal mockrat,nectes a nevis :-)))

• jan nowak napsal:

.. a Sasín ři-.kal w kokomentu w dewět – osumnáct , aby-ste t a h l y wwy náplawy
          Z Prahy pryč do Brna a Budapešti směr = > Orient : //
          .. Hongowi TO řeknu zítra Ráno wosobně..

5. jan nowak napsal:

.lak by moh dát Link – juž..
    .. ssem měl bejt ww Sapě kurwááá : /

6. HVzV? napsal:

KRTECEK SE PTÁ,CO JSOU TO ZA ÚPLNI VOLOVÉ,KTEŘI IGNORUJI VOLIČE

z toho DZV ani se jim tu nechce kniknout.Proč jsou lenivi a neschopni,to proto je prý za to máme volit?
    Doktor David je prý fašista nebot kandiduje do senátu za SPD Okamůry.
    Sledujeme spolu s OSV kruté boje.Vznikne brzy druhá hvězda HzNR která zlekne k smrti NR.
    Dalši katastrofy budou následovat ,vzájemný boj všech protí všem za Solidaritu bude vztekle pokračovat.

prý MÍRU ZDAR NEBO TAKY NE!

• niSas napsal:

S psychopatama v parlamentární kantýně psychtijátr David neudělal za dvacet let žádné pokroky. Metody léčby sou neúčinné a mají reverzní, chápej voe, opačné účinky. Ani nepochopil, že takovou dlouhou dobu s pacienty není normální být normální.

• KRTECEK napsal:

Uvidíme jestli ho mezi sebe pustí,jsou totiž Sasine senochrupové a neví co je pozemková reforma a naše podily v rozpočtu už třicet let.

KRT.. ww busíku Polyxénu & ještě jednu lehkou

ženu
          Že-ne ssi TO do Brixenu – jede totiž na lýžééé

We frontě pod wlegem stóji – na wleg won sse Krtek bóji
          Co gdyby Stíhačka zas , zas přestih-la Drátek zas ?

ref : .. nojnundnojnciš luftbalón lá lá lá la lá la lá la

Tag je-de Kr-teček dómu & zpíwá si swuj song k tómu :
          Kurwa goši guten nacht – bazsom élmeg azzaňátóóm…

.. lá la lála lála lálááá ….

A za ..mlada – před sto lé-ty.. wládnu-ly nám tu ty Sówěéty
            A na Orbitě lítal MIR & na Artěku Wladimír..
            .. za mi.čudou hnal sse s Anží – Merkelowou co dnes jančí
            že jí na Jambóre swuj Dick – ukázal sám TG Masarýýk …

lá lá lá la lá lalá za 99 ,-
            franků mu * * * frantů … lá la láá lááá

Potom we-ce pp pane Bože jen ať zz to-ho ne-mam Mrože !
            .. Boga jego – ale což – dyž tag TO byl Listonóóš : p

.. nojnundnojnciš tauzen frank a ať žije frankenrajch !