novotnyr1Příšernosti, které tento starosta Pavel Novotný fungující v dresu politické strany ODS vyslovil v ruské televizi Rossija 1, jsou známy. Připomeňme si, že si ho sem s pomocí televizního mostu pozvali jako člověka prosazujícího nápad postavit v Řeporyjích pomník Vlasovcům, ale nikoho ze zvoucích nejspíše nenapadlo, jaké další šílenosti se z tohoto dosud úředně neuznaného blázna při přímém přenosu televize Rossija 1 ještě vysypou. Třeba ta, že pro Prahu udělali Vlasovci víc než maršál Koněv a Rudá armáda. Jako kdyby pražské povstání i s Vlasovci v něm bylo podle tohoto šílence jen izolovanou epizodou celé Druhé světové války, jako kdyby bylo toto povstání třeba i jen desetinu vteřiny myslitelné bez téměř pětileté krvavé cesty Rudé armády nejdříve od svých hranic až k Moskvě, na Kavkaz a do Stalingradu, a pak zpět z těchto míst až do Berlína a do Prahy, to vše zaplaceno 12 miliony životů padlých rudoarmějců.

O tom všem tento sprostý výtržník nic neví? Nebo ví a chce jen za každou cenu šokovat a provokovat. Nejen Rusy, ale též všechny z nás Čechů, kteří o historii něco víme a jsme schopni vedle rozumu i něčeho, čeho tento sprostý spratek schopen není? Totiž vděčnosti?

„Trump je kokot“, prohlásil v ruské televizi hned po svém ohlédnutí do válečné historie neuvěřitelný pražský starosta, a jakoby spuštěn z řetězu jel ve svém rozhledu po světě i republice nezadržitelně dál: „ZEMANA VOLÍ KRETÉNI, KTERÉ BY DŘÍVE SHODILI Z ÚTESU“, prohlásil, a nám, kterých se tento shoz týká, nezbylo, než jej rychle domýšlet: Takže my všichni, kteří jsme v posledních prezidentských volbách volili Zemana – a bylo nás víc než dva miliony osm set tisíc, to je 51, 36 procent všech volících – zde přežíváme jaksi z nedopatření. Protože kdyby současná společnost měla tolik rozumu jako měly společnosti dřívější, neotravovali bychom už zde na matičce zemi dál lidi moudré a život si zasluhující, jakým je i Pavel Novotný, ale leželi bychom s rozbitými údy i lebkami kdesi pod útesem a nad našimi mrtvolami by naši smrt oslavoval vítězným tancem starosta z Řeporyjí.

„AŽ VYCHCÍPÁ GENERACE DŮCHODCŮ, BUDE PREZIDENTOVAT KALOUSEK A LIDI JAKO OKAMURA BUDOU SLOUŽIT NÁM, ŽIDŮM“ sdělil dále řeporyjský starosta vyděšeným ruským posluchačům, kteří – a to ať židé či nežidé - stále nechápali, že ve studiu televize Rossija 1 sedí všichni zúčastnění dál na svých místech, že nikdo ještě nepovstal a nezmáčknul knoflík, kterým by se dalo vystoupení tohoto smyslu zbaveného českého starostu vypnout. Probohaživého, a to takoví jako je tenhle pomatenec, jsou dnes v České republice už všichni?

Obraz Čecha se následně pokusila televize Rossija 1 opravit tím, že taktéž prostřednictvím televizního mostu pozvala do svého studia Stanislava Novotného, někdejšího prezidenta policie ČR a současného předsedu Asociace nezávislých českých médií, který zřejmě veden stejnou snahou jako ruská televize, řekl ke zjevu, zvaného Pavel Novotný, toto:

„Mnozí lidé tady v ČR byli zaskočeni, protože Novotný je normální blázen. Pracoval v bulváru a nebyl tam vůbec úspěšný. V Česku je součástí pražské kavárny, to jsou lidé na okraji, marginálové, které ale podporují neziskové organizace s finančními prostředky od George Sorose. Ti lidé tam pracují jenom proto, že k nim tečou peníze ze zahraničí. Pracují de facto ve prospěch cizích zemí. Jsou to jejich agenti“.

V neděli večer věnoval problému „Pavel Novotný“ pozornost i jeden z nejzavilejších protiruských programů České televize Newsroom, a tak se očekávalo, s jakou mírou zaujatosti pochválí Novotného Pavla a naopak zaútočí na Novotného Stanislava.

A stalo se dle očekávání. Všechno, co Pavel Novotný kdy udělal či řekl, bylo redaktory pořadu Newsroom shledáno jako přijatelné, vtipné a navíc zdravě pobuřující a provokující všechny neblahé proruské živly u nás. Zatímco Stanislav Novotný byl odbyt jako dezinformátor a spojenec dezinformačních proruských webů v naší zemi.

Samozřejmě, jaké jiné mohou být proruské weby než dezinformační?

A kdo jiný může být dezinformátor než ten, který říká něco jiného než to, co říká náš mainstream, reprezentovaný hlavně Českou televizí?

A o tom nebudeme vůbec diskutovat.

Jak jednoduché, že?

Velký bratr z Orwellova románu 1984 by si spokojeně zamnul ruce.

21 Komentářů k ČT se programem Newsroom postavila proti slušným lidem – a na stranu spratka z Řeporyjí

1. Starosta Řeporyjí Pavel Novotný napsal:

bydlí Raichlova 2610/11, Praha 5 - Stodůlky
    trvalé bydliště přihlášeno Koterovská 833, Praha 5 - Řeporyje (u rodičů, bavič Petr a Miroslava Novotní)

Podle zákona o volbách do zastupitelstev obcí musí mít politik bydliště v obci, kde kandiduje.

2. proud napsal:

Jakej smysl ma zabejvat se kretenem co nesaha fotrovi, prestoze je zid,ani po kotniky a zije proto z negativni reklamy?............

• babajasvaga napsal:

Proude, mladej Novotný i jeho fotr stojí oba za houby.
      Starší Novotný spíš jen "rádobybavič" co se sám směje vlastním vtipům, tedy za mě spíše tragéd.
      Mladej taky tragéd pro jeho výroky ohledně pomníku vlasovcům,
      myslím že nám dělá velkou ostudu u nás a hlavně v Rusku.

NĚKDO si vzal za cíl že nás Čechy Moraváky Slezany Slováky a Rusy totál znepřátelí a rozeštve, všeho do času.

• proud napsal:

Ten cil existuje "od jakteziva",mladej je jasnej,tomu se po fotrovi povedla jen tlusta prdel,ale starej,at traged nebo ne,byl kdysi clenem country kapely,a vubec ne spatny! At si kdo a co chce rika,neco dokazal.

3. PetrC napsal:

Proude, pokud se nemylim byli to zelenaci a fesaci? Ac nejsem zaden odbornik pripadal mi stary Novotny trapne. Videl jsem ho parkrat a vzdy mi pripadal ze se tam dostal kvuli nejake tlacence.

• proud napsal:

Tusim ze fesaci....Lojza a Liza :-)))). Nevim,neresim jakej byl on sam,resim,ze s tou kapelou aspon neceho dosahl,na rozdil od jeho synatora co nedosahl a nedosahne niceho,protoze jako kreten(myslim nemoc kretenismus) vypada a kretenem je,jen to nema kvuli tatovi oficialne,toho resim predevsim,staci se mi na nej jen podivat.

• proud napsal:

Ono jen tak mezi nami,ukaz mi na nekoho,kohokoliv "znamyho",krome Gotaka,kdo od 89 zustal svuj a uplne normalni,ja od ty doby registruju jen prizdisrace a zmetky.............

• proud napsal:

Nezustal temer jedinej kloudnej herec,krome tech co uz taky vymiraj a i z hodne z nich se vyklubali takovy "novotny kreteni" a u zpevaku je to podobny,co je novy,to je vubec k placi......a podobne pada uroven vsude a ve vsem takovym tempem,ze nebejt u toho a nekdo mi to vypravet,nazvu ho lharem a basnikem...........

• PetrC napsal:

Herci byli vzdy na okraji spolecnosti. Modly z nich nadelal Hollywood. Takze co odnich ocekavat. Je fajn se podivat na pekny film, ale tim pro mne hasnou a vcelku nezajimaji. Jen blb bez vlastniho nazoru se jimi necha ovlivnovat.

4. PetrC napsal:

On je ten nejmensi kreten. Nejvetsi kreteni jsou ti kteri ho zvolili a ti kteri ho podporuji.

• proud napsal:

Tak nejak,jenze na nem je prave videt jak to s tema volbama u nas je,vidim jen dve moznosti,bud si s nima delaj ti co se angazujou co chteji,nebo lidi volej jak volej aby ukazali k jakymu hovnu jsou jak cely volby,tak i ti koho zvolili,tedy ti kdo se hlasej...........to je kurva panecku uroven.

5. PetrC napsal:

Ty volby jsou traparna skoro vsude. Ti solidnejsi vubec nejsou pripusteni a zbyvajici jsou uplne stejni. Takze vyjde na jedno at zvolite koho zvolite. Vse jede jak je naplanovano. Ktery poctivy clovek prorazi v politice?

• proud napsal:

Zadnej,protoze v ni zadnej neni a zadnej do ni kdyz je poctivej,nejde.A kdyby se splet,rychle mu to bude vysvetleno.Problem je ze ta vetsina poctivejch onu politiku trpi.....stejne jako onou politikou........a tim se dostavame k tomu co neradi slysej,ze kdo mlci k lumparne je stejenej jako ten kdo ji provadi.......

6. PetrC napsal:

Lide mlci, ale co maji delat? Vsak se podivejte jak jsou rozhadani. Porad se hadaji. Pry levice proti pravici a podobne blbosti. Ted je tu dalsi banda kterym system vyhovuje a da se rict ze maji vetsi silu nez politici. Byrokracie. Vzdyt v normalnim spolecenstvi by museli makat a ztratili by svoji tkz. dulezitost. Pak si vemte treba statni tv. Ty polezou vzdy do prdele tem kteri rozhoduji. Par zbohatliku a par zamestnancu kteri jsou pekne placeni, tem system vyhovuje a to je spousta lidi. Myslite ze ti se postavi za obycejneho cloveka? To ze to jde do zahuby nikoho nezajima. Je zajima co je ted a nechteji tu svoji pomadu ztratit.

7. proud napsal:

Problem je ze si ten obycejnej clovek nechce uvedomit,ze je nepotrebuje,naopak,ze je ma na noze jako kouli co ho zdrzuje a zneprijemnuje mu pohyb..........

8. PetrC napsal:

Proude budete se divit, ale vetsina tech obycejnych lidi vedeni potrebuje. Pokud je nekdo netaha za rucicku, tak je ztracen. Vetsinou ten kdo vedeni nepotrbuje se snazi osamostatnit a vymknout se z teto spolecnosti. Kolik lidi je takych?

• proud napsal:

Divit se tem obycejnejm lidem co jsou staleti vychovavany s tim ze bez vedeni to nejde a neumej, nebudu. Ale divim se tem co si uvedomili ze to tak neni a nechavaj si to v ustrani pro sebe.Svym zpusobem tak vlastne v malinkatym vyuzivaj stadnosti a nevedomosti tech ostatnich a snazej se dosahnout na elity......dostat se mezi ne.Jakej je z nich potom uzitek? Oc jsou lepsi,uzitecnejsi?Naopak si troufam rict ze to jsou ti takzvani "poturcenci" horsi turku.Az na vzacny vyjimky samozrejme,ktery stejne samotny nic zmenit nedokazou.